Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرنگار اقتصادی جام جم آنلاین از پانزده شهریور امسال بود که بانک مرکزی در بخشنامه‌ای اعلام کرد که تخصیص ارز به نرخ مبادله‌ای برای سفرهای خارجی را متوقف خواهد کرد و از بیستم شهریور پرداخت ارز مسافرتی از سوی بانک‌ها نیز متوقف شد.

هفته گذشته خبری منتشر شد که بر اساس آن« هر مسافر اربعین حسینی امسال نیز می‌تواند حداکثر ۲۰۰ دلار ارز با نرخ مبادلاتی دریافت نماید که در این میان، بانک‌های عامل برای این کار، همچون گذشته آماده خدمات رسانی به متقاضیان هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی انتشار این خبر، خبرنگار اقتصادی جام‌جم با قسمت ارزی بانک‌های عامل معرفی شده در خبرگزاری‌ها تماس گرفت تا از شرایط اعطای ارز برای سفر زائرین اخباری را کسب کند.

متصدی قسمت ارزی یکی از شعب بانک ملی ابراز کرد : شایعه‌ای مبنی بر اعطای ارز به زائرین از سوم الی چهارم آبان‌ماه به بعد هست اما تا به این زمان ابلاغی به بانک نشده است و در همان تاریخ مجددا تماس بگیرید.

در این رابطه متصدی مربوطه در بانک سامان نیز پاسخ داد: ارزی برای زائرین پرداخت نمی‌شود و بانک سامان نیز بخشنامه‌ای مبنی بر پرداخت ارز مسافرتی را دریافت نکرده است؛ ارز مسافرتی حتی برای زائرین اربعین نداریم و بانک سامان تنها فروش ارز آزاد را دارد؛.

کارشناس بخش اعتباری و ارزی مرکز ارتباط بانک ملت ابراز کرد: هنوز دستورالعمل و جزئیات برای ما ابلاغ نشده است و شعب بدون دریافت اطلاعیه مجاز به پرداخت ارز نمی باشند برای اطلاع آخر هفته مجددا تماس بگیرید.

تقریبا هر سه بانک عامل معرفی شده ابراز بی‌اطلاعی کردند و اظهار داشتند که هنوز ابلاغیه‌ای را از بانک مرکزی دریافت نکرده اند.

برای کسب اطلاع از جزئیات با بانک مرکزی تماس گرفتیم و اخبار را در این زمینه جویا شدیم.

در پی تماس خبرنگار جام‌جم آنلاین یکی از کارشناسان بانک مرکزی که خواست نامش منتشر نشود گفت: مقررات ارزی از سال‌های 91 تا 93 مشخص شد که چه کسانی می‌توانند ارز دریافت کنند و در مقررات ارزی مشخص شده است که کاروانهای رسمی و مورد تائید سازمان حج و زیارت به عتبات و عالیات اعزام می‌شوند می‌توانند 200 دلار ارز مسافرتی دریافت کنند و امسال نیز این روال ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: بانک ها در جریان نیستند و اشخاص نمی‌توانند با مراجعه به بانک اقدام به دریافت ارز کنند بلکه کاروان رسمی که مورد تائید سازمان حج و زیارت باشد، از طریق سه بانک عامل معرفی شده توسط بانک مرکزی ارز زیارتی زائران را دریافت می‌کند.

نسترن نعمتی/جام‌جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۴۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی

امتداد- رئیس کل بانک مرکزی از ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین امسال خبر داد و گفت: این به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمدرضا فرزین در جلسه هیئت دولت اعلام کرد: نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است.

او تأکید کرد: نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا ۱۶ فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است.

فرزین البته این را هم گفت که در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟