Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@08:50:31 GMT

رضایت کلی زائران اربعین از ساماندهی مرزها

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۰۱۹۴۶

ساعت 24- نظرسنجی از حدود ۱۵۰۰ نفر از زائران اربعین که برای ورود به کشور مرزهای زمینی را انتخاب کرده بودند نشان می‌دهد که این افراد در مجموع از وضعیت ساماندهی مرزها در هنگام ورود و خروج، رضایت داشته‌اند.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) برای سومین سال، از زائران شرکت‌کننده در پیاده‌روی اربعین حسینی نظرسنجی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی بین روزهای ۶ تا ۱۱ آبان ماه سال جاری از ۱۴۹۱ از افرادی انجام شده که برای ورود به کشور مرزهای زمینی (شلمچه، چزابه و مهران) را انتخاب کرده‌اند.

نتایج نظرسنجی نشان می­‌دهد در مجموع زائران از ساماندهی مرزها هنگام خروج و ورود رضایت داشته‌اند، به‌گونه­‌ای که حدود ۶۲ درصد از آنها ساماندهی مرزها هنگام خروج را خوب و خیلی خوب توصیف و ۲۸ درصد نیز عملکرد مسئولان در این زمینه را متوسط ارزیابی کرده‌اند.

همچنین ۶۶ درصد زائران ساماندهی مرزها هنگام ورود به کشور را خوب و خیلی خوب ارزیابی کرده‌اند و حدود ۲۷ درصد ارزیابی متوسطی در این زمینه داشته‌اند. ۶۶ درصد نیز عملکرد دولت در دایر کردن ایستگاه‌های صلواتی دولتی را خوب و خیلی خوب ارزیابی کرده‌اند و ۵۴ درصد خدمات درمانی اورژانس و هلال احمر را خوب و خیلی خوب دانسته‌اند. ۳۱ درصد در این زمینه ارزیابی متوسط داشته‌اند.

یکی از خدماتی که امسال به زائران اربعین از سوی دولت ارائه شد، ارائه ارز (دینار) مسافرتی بود. ثبت‌نام ارز مسافرتی از طریق پیام‌رسان «بله» صورت گرفت که در این زمینه ۴۷.۶ درصد زائران از این اقدام (یعنی ثبت‌نام ارز مسافرتی از طریق پیام‌رسان) اظهار نارضایتی کرده و ۴۵.۳ درصد اظهار رضایت کرده‌اند. ۷.۱ درصد پاسخگویان نیز در این زمینه نظری نداشته‌اند.

مطابق نتایج نظرسنجی ۴۳.۵ درصد زائرانی که مسیر زمینی را برای برگشت به کشور انتخاب کرده‌اند ارز مسافرتی دریافت کرده و مابقی دریافت نکرده‌اند. فقط ۱۹ درصد زائران میزان ارز مسافرتی را مناسب و خیلی مناسب دانسته‌اند و ۴۶ درصد این میزان را ناکافی عنوان کرده‌اند و مابقی نظر بینابین داشته‌اند.

در مجموع ۱۵ درصد پاسخگویان از فرایند دریافت ارز مسافرتی رضایت زیاد و خیلی زیاد داشته‌اند، ۴۷ درصد رضایت کم و خیلی کم داشته و ۳۱ درصد نیز رضایت متوسطی در این زمینه داشته­‌اند. مابقی پاسخگویان به این سؤال پاسخ مشخصی نداده‌اند.

میزان رضایت بر حسب کسانی که ارز مسافرتی دریافت کرده‌اند نیز نشان می‌دهد ۲۷ درصد دریافت‌کنندگان ارز دولتی از فرایند دریافت دینار، رضایت زیاد و خیلی زیاد، ۳۸.۲ درصد رضایت متوسط و ۳۴ درصد رضایت کم و خیلی کم داشته‌اند.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: زائران اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۰۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور

به گزارش خبرآنلاین، جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902960

دیگر خبرها

  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوب شرقی